XII. TERMIK Tábor 2022
2022. június 27. – július 6. Nyugat-Mecsek, Hetvehely

XII. TERMIK Tábor 2022
2022. június 27. – július 6. Nyugat-Mecsek, Hetvehely

XII. TERMIK Tábor 2022
2022. június 27. – július 6. Nyugat-Mecsek, Hetvehely

XII. TERMIK Tábor 2022
2022. június 27. – július 6. Nyugat-Mecsek, Hetvehely

XII. TERMIK Tábor 2022
2022. június 27. – július 6. Nyugat-Mecsek, Hetvehely

XII. TERMIK Tábor 2022
2022. június 27. – július 6. Nyugat-Mecsek, Hetvehely

XII. TERMIK Tábor 2022
2022. június 27. – július 6. Nyugat-Mecsek, Hetvehely

XII. TERMIK Tábor 2022
2022. június 27. – július 6. Nyugat-Mecsek, Hetvehely

XII. TERMIK Tábor 2022
2022. június 27. – július 6. Nyugat-Mecsek, Hetvehely

XII. TERMIK Tábor 2022
2022. június 27. – július 6. Nyugat-Mecsek, Hetvehely

XII. TERMIK Tábor 2022
2022. június 27. – július 6. Nyugat-Mecsek, Hetvehely

Szervezők és segítők

Ezen az oldalon az aktuális tábor szervezőinek, segítőinek bemutatkozását és portréit láthatod. A piros gombokra kattintva tudod szűkíteni a kört, ha pl. csak a családfői vagy éppen a konyhás csapat tagjaira lennél kíváncsi.

Antal Barnabás

Konyhás

Barni vagyok, de a barátaim Antinak szoktak hívni. Egyszer voltam táborozó, háromszor voltam konyhás segítő, tavaly előtt már szakácsként vettem részt a táborban. Előző évben pedig a konyhát koordináltam. Főzni mindig is nagyon szerettem. Jelenleg kertészmérnöknek tanulok. A bronzkori tűzhelyen való főzésről és a TERMIK konyhájának filozófiájáról már könyvet tudnék írni :).

Barna Bertalan

Konyhás, Segítő

Általános iskolába a gödöllői waldorfba jártam, és idén kezdtem a Kisképzőben szobrász szakon. 2021-ben én is voltam táborozó, és annyira megtetszett a tábor hangulata, hogy most már segítővé nőttem. A konyha elég régóta vonz: itthon is szoktam sütni-főzni elég gyakran. Nagyjából ennyit kell tudni rólam, találkozunk a táborban :)!

Beöthy Kiss Lőrinc

Konyhás, Segítő

Lóci vagyok, 17 éves, már második alkalommal leszek konyhás segítő. Harmadikban mentem el az első TERMIK Táboromba, már akkor megfogott a varázsa. Most éppen a Regionális Waldorf Gimnáziumban vagyok másodéves, előtte pedig a Gödöllői Waldorfban jártam ki az általánost.

Bilej Kornélia

Szaki

Boros Enikő

Családfő

A TERMIK-et még táborozóként kezdtem, jópár évvel ezelött. Az idei évben családfő leszek, ez lesz a második alkalom. Szeretem a táborban, hogy kiszakít a mindennapokból, hogy elfeledkezel arról, milyen nap van, vagy hány óra. Hogy mennyire össze tud kovácsolódni egy csapat, egy családdá.

Boros Kamilla

TábVez

Sziasztok :)! Kamilla vagyok, és táborvezető leszek immáron a második éve! Táborozóként kezdtem, majd ahogy nőttem bele a feladatokba, mindig szívesen vállalkoztam a következő kihívásra. Az évközi feladatokat is szeretem, de a igazán magát a tábort és az építést élvezem a legjobban. Kedvenc feladatom a tábori kaja beszerzése, 300 liter tejet nem semmi megvenni. Imádom a különleges tábori buborék világot, ahol saját napi ritmusunk és életünk van, veletek, gyerekekkel az élen. Alig várom, hogy újra találkozzunk a TERMIK Táborban!

Bozó-Bódi Eszter

DSK+, Segítő

Sziasztok! Eszti vagyok, és a Regibe járok, a 10. osztályba! 10 éve folyamatosan zenét tanulok, játszottam már furulyán, hegedűn, és most fuvolázom és énekelek! Nagyon szeretek sportolni, 5 és fél éve korfballozom, de kosaraztam, röpiztem, úsztam és művészi tornáztam is! Nagyon szeretek a természetben lenni, kirándulni, állatokkal foglalkozni és a barátaimmal lenni! Nagyon várom már a TERMIK-et :)!

Bujtor Zsófia

Családfő

Sziasztok, Zsófi vagyok :). 2001-ben születtem Budapesten, jelenleg kint élek Dublinban, a Trinity College tanulója vagyok, dráma és irodalom szakon. A TERMIK Tábor már egészen kiskorom óta az életem része, nem is nagyon tudom elképzelni, nélküle a nyaramat. Először táborozóként, majd segítőként, végül pedig szervezőként vettem (és veszek) részt a tábor életében. Idén ismét Mami leszek, amit most is nagyon várok, mert azt érzem, hogy ebben a szerepkörben nem csak rengeteget tud adni az ember, de rengeteget is kap, hiszen a gyerekektől lehet a legtöbbet tanulni. Remélem én is, és ti is hasonló érzésekkel fogtok hazatérni a táborból, mint az eddigi években, és hogy találkozunk idén is a TERMIK Táborban :)!

Buzás Júlia

Segítő, Szaki

Sziasztok! Juli vagyok. Hat éve voltam először TERMIK Táborban, és ez lesz a második alkalom, hogy nem táborozóként, hanem segítőként fogok részt venni ebben a csodálatos kalandban. Számomra mindig az volt az év legszebb része, mikor 10 napot a természetben töltöttünk együtt, jó hangulatban. Szóval már nagyon várom a nyarat, és remélem találkozunk a XII. TERMIK Táborban :)!

Deák Imola

DSK+, Segítő

Sziasztok! Imola vagyok, kilencedikes diák a Regiben. Imádok olvasni, lovagolni. Kétszer voltam TERMIK-ben táborozóként, és nagyon jól éreztem magam. Várom a tábort, és iszonyúan kíváncsi vagyok milyen lesz DSK-s segítőként :).

Dobos András Regő

Családfő

2002-ben születtem Budapesten. Az általános iskolát a gödöllői waldorfban végeztem, jelenleg pedig a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium 13. évfolyamába járok. Nagyon szeretek mindenféle sportot, kirándulni is szoktam. Általános iskolás éveim alatt 5 évet zongoráztam. 2008-ban – 5 évesen – már jelen voltam az első táborban, hiszen családtagjaim jelentős szerepet vállaltak a TERMIK Tábor létrejöttében. Nagyon megtetszett a hangulat, megszerettem a közösséget és rengeteg barátot szereztem az évek során. Eddig egyszer voltam segítői szerepben, mikoris a táborvezetői csapat munkájában működtem közre. Tavaly már családfőként vettem részt a táborban, ami annyira megtetszett, hogy idén is az leszek. Alig várom már, hogy közösen részt vehessünk a 12. TERMIK-ben! :))

Dobos Balázs

TábVez

1991-ben születtem Budapesten, de néhány évig egy Tisza-menti kis faluban laktam. A természet iránti érdeklődésem ekkor kezdett kialakulni, és ezt számos szakköri foglalkozás, kirándulás, és táborozás tovább fokozta. 13 évig jártam a Gödöllői Waldorf Iskolába, tanultam társadalomtudományokat az ELTE-n, jelenleg pedig főállásban a Greenpeace Magyarországnál dolgozom, és társadalmi munkában a tábort is szervező Magonc Alapítvány elnöke vagyok. 2007-\'08-ban osztálytársaimmal, barátaimmal alapítottuk a TERMIK Tábort, azóta minden évben hol családfőként, hol szakiként, hol pedig táborvezetőként vettem részt a táborban. Nem lesz ez máshogy 2022-ben sem, amikor – ismét – táborvezető leszek.

Dobos Gergő

Családfő

A TERMIK megalakulása óta kisebb-nagyobb kihagyásokkal részt veszek a tábor körforgásában. A Gödöllői Waldorf Iskola tanulójaként ismerkedtem meg a Magonc munkásságával, az alapítvány által rendezett szakkörök nagyban meghatározták hétköznapjaimat. Élelmiszermérnökként végeztem, szabadidőmben szívesen járom a természetet, focizok, valamint főzőcskézek. Előző táborokban családfő-segítő, illetve szakács szerepkörben voltam jelen. Természetesen a 2022-es TERMIK-et sem hagyom ki, remélem találkozunk!

Erdős Emma

Családfő, Segítő

Sziasztok Erdős Emma vagyok és a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumba járok. Az általános iskolát Pécelen végeztem, zenei tagozaton, azóta fuvolázok és kórusban éneklek. Már kiskorom óta folyamatosan sportolok, emiatt is sok időt töltök a természetben. Tavaly voltam először segítő, családfő-segítő, és idén is ebben a szerepkörben leszek.

Farkas A. Máté

Szaki, Segítő

Máténak hívnak, és idén én leszek az élőhely szaki segítője. 16 éves vagyok, sokakhoz hasonlóan én is a Regibe járok. A táborba először 2020-ban mentem el, de már előtte is voltam Magoncos táborokban. Szeretek biciklizni, úszni, falat mászni és persze kosarazni. Már nagyon várom hogy megint TERMIK-es legyek, most már segítőként!

Farkas Fruzsina

Szaki

Sziasztok! Farkas Fruzsi vagyok, és idén én tartom a táplálkozástan szakmai programot, ahol a gyerekek megismerkednek majd a természetben található kincsekkel, a fenntartható és egészséges étkezés rejtelmeivel és a hagyományos magyar konyhával. Tavaly az „élővilág” programot vittem, évek óta aktívan foglalkozok környezeti neveléssel, és a mindennapjaim szerves része a fenntartható életmód. Franciaországban és Grönlandon végeztem nemzetközi tanulmányok szakon, de elcsábított a gasztronómia, és jelenleg a Salt Budapest csapatában dolgozom. Hobbijaim közé tartozik a főzés és a sportolás, valamint a természetben eltöltött idő, kirándulás, futás. Az első táborban még gyerekként vettem részt, örömmel tölt el, hogy szervezőként is legalább annyira élvezem a TERMIK-et!

Fehér Lantos

Szaki

Egyetemen tanulok Debrecenben, gazdaságinformatikusként. Sok TERMIK-et megjártam már, de a mostanit várom a legjobban, hiszen Cselekvő környezetvédelem szaki leszek. Régebben már voltam szaki-segítő, így alig várom, hogy én állíthassam össze az ezévi programot. Szeretek a természetben járni, sportolni és ezen a nyáron a kettő ötvözetét is sikerült megvalósítanom: részt vettem a Greenpeace kenus szemétszedő akciójában. Remélem, hogy a 2022-es TERMIK is a nyár egyik fő eseménye lesz mindnyájunk számára.

Garamszegi Hanna

Családfő, Segítő

Sziasztok! Hanna vagyok, jelenleg a 10. osztályt végzem a Fóti Waldorf Iskolában, előtte a Gödöllői Waldorfba jártam, a táborról is itt hallottam először. Ez lesz a 4. TERMIK-em, most családfő segítő leszek. Szeretek zenélni, sportolni, túrázni és már nagyon várom a TERMIK Tábort!

Gődény Kornél

DSK+

Sziasztok! Kornél vagyok, 21 éves. A szabadidőmben szeretek emberekkel beszélgetni, a természetben lenni, sportolni, tanulni valami újat, és úgy alapvetően jól érezni magam. A szerencse az, hogy a TERMIK-ben a fent említett dolgok mindegyikére van lehetőség, pont ezért fogok idén is részt venni, ezúttal a DSK+ csapat tagjaként, ezen belül elsősorban beszerző szerepkörben. Ott találkozunk!

Habony Amaranta

Szaki

Sziasztok, Amaranta vagyok, ez lesz a harmadik TERMIK Tábor, amiben részt veszek, és idén a néprajz szaki szerepét töltöm be. A Képző és Iparművészeti Szakgimnáziumban tanulok, tervezőgrafika szakon, így a művészet fontos része az életemnek. A természetben nem csak időt szeretek tölteni, hanem az egyik legnagyobb inspirációm is. Alig várom az idei tábort!

Harmati Ábel

Családfő, Segítő

Sziasztok! Harmati Ábel, 16 éves régi táborozó vagyok. Az első magoncos táboromban 2016-ban voltam, azóta többször is részt vettem a táborokban; először táborozóként, tavaly pedig már segítőként. Mindig is szerettem természetben lenni, kirándulni, úgyhogy nagyon várom már a tábort. Ott találkozunk ;)!

Havas Dorottya

DSK+

Sziasztok, Dorka vagyok, és tavaly költöztem haza Franciaországból, ahol tanultam 6 évig. Nagyon hiányzott Budapest, és azóta is nagyon jól érzem itt magam. Egy barátommal filmklubot tartok egy kulturális központban, amit nagyon szeretünk. Tavaly voltam először TERMIK-ben sok év óta, és fantasztikus élmény volt, ezért szeretnék idén megint a része lenni! Szeretek a természetben kirándulni, olvasni és kiállításokra járni, de legfőképp azt élvezem, ha ezeket meg is oszthatom valakivel. Egy forró tea melletti beszélgetésnél nincs jobb. Nagyon várom az idei tábort, és hogy megismerkedjünk!

Juhász Márton

Szaki, Segítő

Halihó, én Juhász Márton vagyok. A debreceni Napraforgó Waldorf Iskola gimnáziumának a tanulója vagyok. Tavaly nyáron találkoztam először a TERMIK Táborral. Annyira megtetszett, hogy rögtön dupláztam és a Bringás vándortáborban is részt vettem, és elhatároztam, hogy jelentkezem segítőnek. Ez az álmom valóra vált így a következő TERMIK-ben a Túlélés a Természetben program segítője leszek. Hobbijaim az olvasás és a természet, sportom a túrázás, a parkour és a biciklizés. Nagyon várom már a nyarat…!

Kada Adrienn

DSK+

Sziasztok! Kada Adri vagyok, 22 éves. A Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumban érettségiztem, jelenlegi tanulmányaimat pedig az egri egyetemen folytatom gyógypedagógia szakirányon. A természet és az állatok szeretete már egészen kiskorom óta az életem része. Szeretek a szabadidőmben kirándulni, utazni, sportolni, új helyeket, új embereket megismerni. Életem első TERMIK Táborába 2013-ban mentem el, táborozóként, majd 2015-től segítőként tevékenykedtem. Igaz pár év kihagyás után, de ugyan olyan lelkesedéssel vágok neki a 2022-es nyári tábornak, amiben a DSK+ csapatát fogom erősíteni! Nagyon várom a találkozást!! 🙂

Katkó Bercel

Segítő, Szaki

Sziasztok! Katkó Bercel vagyok, 15 éves, Nyíregyházán élek. Több mint 4 évig voltam táborozó, az idei táborban a cselekvő környezetvédelem szakmai program segítője leszek.

Kiss G. Tibor

TábVez, Segítő

Sziasztok! Gergő vagyok. Mint ahogy sokan mások, a Regibe járok, a 10. évfolyamra. Ősszel lettem 16 éves. Gimnázium előtt 8 évig gödöllői waldorfos diák voltam. Régóta szeretek kirándulni, sátrazni, a szabadban lenni és focizni. Jártam több TERMIK Táborban táborozóként, 2021-ben viszont már táborvezető segítő voltam. Mint ahogy tavaly, idén is táborvezető segítő leszek. Nagyon várom már a tábort!

Kotormán Ábel

Szaki

Sziasztok! Kotormán Ábel vagyok, jelenleg a Manyi kulturális műhelyben dolgozom. Fizikai színházi rendező végzettséggel rendelkezem 2020 óta, azóta igyekszem színházi berkekben elhelyezkedni, illetve egy közösségi térben vállalok operatív feladatokat. Az utóbbi két évben családfő voltam, most egy – tervezett – új szakmai program, a Mese és művészét egyik szakija leszek, Buzás Julival karöltve.

Kotormán Áron

Családfő

Sziasztok Áron vagyok, 20 éves, jelenleg hangtechnikusnak tanulok és szabadidőmben zenével foglalkozom, de emellett a természetben is otthonosan mozgok. 10 éves korom óta járok rendszeresen TERMIK-be, ahol először szaki segítőből szaki, majd később szakiból papi lettem. A tavalyi győzelmen felbátorodva, idén is a papi szerepet fogom betölteni a tábor során. Már alig várom, hogy újra találkozzunk!

Kovács Réka

Családfő

Gödöllői waldorfosként a Magonc Alapítvány és a TERMIK Tábor alapítói között voltam, a táborban eleinte délutáni játékos szakiként, később családfőként vállaltam szerepet. Világéletemben a civil szektorban dolgoztam, emellett az ELTE Közösségi és Civil Tanulmányok mesterszakára jártam. Jelenleg leginkább kommunikációval, önkéntesekkel, közösségfejlesztéssel foglalkozom különböző társadami és környezetvédelmi projektekben. A 2022-es TERMIK-ben, a tavalyi felálláshoz hasonlóan ismét családfő leszek. Remélem, hogy idén is rengeteget tanulunk egymástól és a felejthetetlen 10 napon túl is megmarad a “TERMIK hatás”

Kováts Kolos

Családfő

Sziasztok! Kolos vagyok, 18 éves tanuló. Sokféle téma érdekel: a vasúttól kezdve, a túrázáson át, egészen az önfejlesztésig és a pszichológiáig. Sőt kiemelném az egyik kedvencem, a sütést és a főzést. Hobbiként szoktam menni biciklizni, túrázgatni is. A természet feltöltődést, szabadságérzetet ad számomra. Háromszor voltam eddig a TERMIK Táborban – táborozóként –, úgyhogy most leszek először családfő. Emlékszem, az első napon kicsit izgultam, hogy milyen lesz, de az utolsó nap, haza sem akartunk jönni. Mondhatni egy álom, amire mindenkinek szüksége van. Az, hogy van egy közösség, ami bárhogy vagy, elfogad, és mindez a természetben, brutál élmény. Minden tábor jelentkezése után izgalmasan nézem a hátralévő hónapokat, és számolgatom őket. Csak annyit tudok mondani, hogy próbáld ki! Nem bánod meg. Ez bizony egy olyan történet lesz az életedben, amit még az unokáid is tátott szájjal fognak végighallgatni. Végül pedig remélem, hogy találkozunk a táborban, ott lesz lehetőség jobban megismerni egymást. Ebbe a kis bemutatkozásba nagyjából ennyi fért bele. Irány a tábor ;)!

Kozák Levente Farkas

DSK+, Segítő

2006-ban születtem Debrecenben. Imádok sportolni, túrázni és szeretem a természetet. A debreceni Napraforgó Waldorf Iskolába jártam általánosba, és itt folytatom a gimnáziumot is. 2020-ban mentem először TERMIK Táborba és nagyon tetszett, most leszek először segítő és nagyon várom ezt a tábort.

Kozák Zsombor Botond

Családfő, Segítő

2006-ban születtem. Van egy ikertestvérem, aki szintén segítő lesz a 2022-es táborban. A debreceni Napraforgó Waldorf Iskolában vagyok gimis. Sokat sportolok. Nagyon szeretek horgászni. Sok időt töltök a természetben és szeretem az állatokat. Először 2020-ban voltam TERMIK Táborban, és most 2022-ben leszek először segítő. Várom már a tábort.

Kozma Eszter

Családfő

Waldorf iskolákban (Szombathely, Graz és Pesthidegkút) sportos, nyitott, türelmes és az élet minden nehézsége, kihívása ellenére vidám családban nevelkedtem. Táborokban, nemzetközi ifjúsági cseréken, iskolai gyakorlatokon, a természetben, nyugalomban, különböző tájakat és városokat felfedezve váltam azzá, aki ma vagyok :). 2021 tavaszán kitűnő eredménnyel zártam középiskolai tanulmányaimat. Nyár végén Münchenbe költöztem. Jelenleg a szabad évem alatt egy játék- és könyvesboltban dolgozom. Szabadidőmben rendszeresen futok, úszok, olvasok, ismerkedem az Alpok hegyeivel. Szívesen főzök, kertészkedem. Tanulmányaimat 2022 őszén a Technische Universität (TUM) Agrár és Kertészeti Tudományok szakán fogom elkezdeni. Értékrendemben a természet szorosan összefügg az egészséggel és minőséggel, ezért is célom jobban megismerni az élet biológiai, ökológiai alapjait és szó szerint elültetve vagy továbbadva a tudást óvni a még óvhatót. A 2022-es táborban szeretnék mamiként biztonságos környezetet teremteni sok kalandhoz őszinte beszélgetéshez és túrához.

Kupi Zsombor

Családfő, Segítő

Kupi Zsombor vagyok, 16 éves. A Veresegyházi Katolikus Gimnáziumba járok 10. osztályos diákként. Előtte 8 évig tanultam a Gödöllői Waldorf Iskolában. Fő hobbim a sport, de szeretek fotózni, videózni is. Eddig csak táborozóként vettem részt a TERMIK Táborban, de most családfő-segítő leszek. Már nagyon várom a tábort, az előző a nyár egyik legjobb élménye volt :)!

Laurán Borbála

Szaki

Laurán Bori vagyok, elsőéves egyetemista az ELTE földtudományi szakán. Térképésznek készülök, de tanulok csillagászatot, meteorológiát és geológiát is. Idén földtan szaki leszek a TERMIK Táborban. Korábban táborozó voltam, és egyszer már segítő is ugyan ezen a programon. Izgatottan várom a tábort, izgalmas túrával készülök ;).

Laurán István

Konyhás

Hogy ki vagyok? Annyit elárulok, hogy Pityunak ismernek a legtöbben (a többit majd személyesen a táborban elárulom). 2020-ban voltam először segítő a konyhán, de részt vettem jópár táborban lelkes kis táborozóként is. Idén ismét a „menzán” fogom teljesíteni a feladatokat, remek konyhás csapatunkkal. Már nagyon várom a következő tábort, és ezzel remélem nem vagyok egyedül.

Laurán Márton

Segítő, DSK+

Ráckeresztúron lakom egy kertes házban, van három testvérem. Általánosba a Csillagösvény Waldorf Iskolába jártam, most a Szabad Waldorf Gimnáziumba járok. Már kicsi koromtól tudok úszni (csak nem úgy, ahogy kell), és már három éve vízilabdázok. Öt éve brácsázom, szeretek síelni, focizni, biciklizni és még sok mindent. Már nagyon várom a TERMIK Tábort :)!

Lévai Márton

TábVez

Sziasztok! Lévai Márton vagyok, volt Regis diák, jelenleg zongoristának tanulok, a zenei szférában tevékenykedek, zenész és zenei producer minőségben. A TERMIK Tábor kiskorom óta az életem szerves része. Először táborozóként, később segítőként, majd családfőként vettem részt, idén azonban az eddigi legnagyobb felelősséget vállalva, táborvezetőként igyekszem hozzájárulni a Tábor sikerességéhez, a legnagyobb bizalommal!

Nonn Benedek

DSK+, Segítő

Sziasztok, Benedek vagyok, 17 éves és a Közgazdasági Politechnikum diákja. Ez lesz a harmadik TERMIK Táborom (tavaly előtt voltam először, már akkor is segítőként), ezúttal DSK+-os segítő és fotós leszek.

Pál Anna

Szaki, Segítő

Sziasztok Anna vagyok, 15 éves, kilencedikes a Regiben. Kétszer voltam táborozóként a TERMIK-ben, és nagyon megszerettem. Ezért is gondoltam, hogy most már kipróbálom magam segítőként. Nagyon szeretem a természetet és fontos nekem. Szeretek olvasni és festeni. Izgatottan várom, hogy vajon milyen lesz szaki- segítőként részt venni a táborban.

Perger Nóra

Segítő, Szaki

Sziasztok, Nóri vagyok, és a budapesti Teleki Blanka Gimnáziumba járok töri tagozatra. Tavaly voltam először segítő a TERMIK Táborban, idén néprajz szaki segítő leszek. Szabadidőmben nagyon sok zenét hallgatok, és olvasok és kórusban énekelek. Örülök, hogy idén is részt vehetek a táborban, már nagyon várom!

Póth Barnabás

Szaki

Barnának hívnak, először 2016-ban voltam TERMIK Táborban, akkor még csak vendégként, de azóta többször családfőként is. Kognitív tudományokat hallgatok Skóciában. Hobbijaim a szörfözés és sziklamászás, amik sokszor sodornak a természet lágy ölére. Idén szaki szerepkörben fogok tevékenykedni, az élővilág szakmai programon. A TERMIK Tábor hangulata hihetetlen jó és hihetetlen ragadós, mindig nagyon élvezem, és próbálom mindenki számára kellemes és hasznos időtöltéssé tenni.

Sudár Imola

Családfő

Az első TERMIK Táboromban kilenc éves koromban vettem részt, ami már több mint tíz éve volt. Tavaly még Regis diákként kerültem vissza segítőként a táborba, idén pedig már szervezőként táborozhatok veletek. A karanténok után már nagyon várom, hogy újra átélhessem mindazt az örömöt, amit egy nomád tábor nyújthat, és persze azt is, hogy megismerhesselek titeket!

Szalay B. Kolos

DSK+, Segítő

Sziasztok! Bendegúz vagyok, 15 éves. Budapesten lakom. Az YBL- WPC-ben vízilabdázom versenyszerűen. Emellett szeretek focizni, dobolni, horgászni és a természetben kirándulni. 2018-ban voltam először Magoncos táborban, és eddig két TERMIK-en vettem részt. Imádom a tábort, ezért jelentkeztem segítőnek. Már alig várom a tábort :)!

Székely Mátyás

DSK+

Székely Matyi vagyok, kertészmérnöknek tanulok, emellett szeretek kirándulni és más csodás dolgokat csinálni, mint például a TERMIK Táborba járni. Először 2012-ben voltam, és azóta minden évben mentem, amikor csak meg volt tartva. Idén a Core Team tagja vagyok, az évközi munkában is segítek, és a tábor alatt a rejtélyes nevű DSK+ csapat tagja leszek. Már nagyon várom a tábort – mint mindig :).

Turba Tardos Mátyás

Konyhás, Segítő

2005. március másodikán születtem. Jelenleg Gödöllőn élek, és a 11. osztályba kezdek bele a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumban. A természettel már kisgyerek korom óta kapcsolatban vagyok. Nagyapám mutatott be neki, és azóta jó barátságot ápolok vele :). Az 2022-es táborban konyhás segítőként fogok tevékenykedni, miután az előző táborban is ezt a nemes feladatot vállaltam el.

Varga Gergő

Konyhás

Kiskorom óta érdekel a természet, ezért is keltette fel először az érdeklődésemet ez a tábor. Először 2016-ban még csak táborozóként, de most már a tavalyihoz hasonlóan konyhás szerepben vágok neki a XII. TERMIK Tábornak. Budapesten születtem, de ennek ellenére mindig is szerettem kirándulni és állatokat megfigyelni. Most a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium 13. évfolyamába járok. Nagyon szeretem a tábor hangulatát és a tábori közösséget; már nagyon várom a tábort.

Visegrádi Dénes

DSK+

13 éve vagyok részese a TERMIK Tábor kis családjának, elsőre táborozó, néhány évig segítő, és az előző táborban már szervezőként. Ebben az évben kezdtem el egyetemi tanulmányaimat: természetvédelmi mérnöknek tanulok Gödöllőn. A 2022-es táborban a DSK+ csapat koordinátora leszek, melyet máshol végzett önkéntes munkáim tapasztalataival fogom, legjobb tudásom szerint végezni, és élvezni a természet és táborozók társaságát közben.

Alapító atyák és anyák:

daportre

Diószegi András

dbportre

Dobos Balázs

fbbortre2

Farkas Boglárka

kdportre

Kis Dodó

krportre2

Kovács Réka

mmportre

Mayer Márton

Kapcsolat

[su_icon icon=”icon: phone” size=”26″ shape_size=”12″ margin=”0px 15px 15px 0px”][/su_icon]
Központi telefon:
+36 20 469 0512
[su_icon icon=”icon: map-marker” size=”26″ shape_size=”12″ margin=”0px 15px 15px 0px”][/su_icon]
Postacím:
1063 Budapest, Szinyei Merse u. 12. I/13.
[su_icon icon=”icon: envelope” size=”26″ shape_size=”12″ margin=”0px 15px 15px 0px”][/su_icon]

Partnerek, támogatók