XI. TERMIK Tábor 2021
2021. július 12. – 21. Keleti-Bakony, Vadalmás-rét
XI. TERMIK Tábor 2021
2021. július 12. – 21. Keleti-Bakony, Vadalmás-rét
XI. TERMIK Tábor 2021
2021. július 12. – 21. Keleti-Bakony, Vadalmás-rét
XI. TERMIK Tábor 2021
2021. július 12. – 21. Keleti-Bakony, Vadalmás-rét
XI. TERMIK Tábor 2021
2021. július 12. – 21. Keleti-Bakony, Vadalmás-rét
XI. TERMIK Tábor 2021
2021. július 12. – 21. Keleti-Bakony, Vadalmás-rét
XI. TERMIK Tábor 2021
2021. július 12. – 21. Keleti-Bakony, Vadalmás-rét
XI. TERMIK Tábor 2021
2021. július 12. – 21. Keleti-Bakony, Vadalmás-rét
XI. TERMIK Tábor 2021
2021. július 12. – 21. Keleti-Bakony, Vadalmás-rét
XI. TERMIK Tábor 2021
2021. július 12. – 21. Keleti-Bakony, Vadalmás-rét
XI. TERMIK Tábor 2021
2021. július 12. – 21. Keleti-Bakony, Vadalmás-rét

Szervezők és segítők

Ezen az oldalon az aktuális tábor szervezőinek, segítőinek bemutatkozását és portréit láthatod. A piros gombokra kattintva tudod szűkíteni a kört, ha pl. csak a családfői vagy éppen a konyhás csapat tagjaira lennél kíváncsi.

Antal Barnabás

Konyhás

Barni vagyok, de a barátaim Antinak szoktak hívni. Egyszer voltam táborozó, háromszor voltam konyhás segítő, tavaly pedig már szakácsként vettem részt a táborban. Főzni mindig is nagyon szerettem, jövőre pedig már a szakács vizsgám is meglesz. A bronzkori tűzhelyen való főzésről és a TERMIK konyhájának filozófiájáról már könyvet tudnék írni :).

Bekő Balázs

TábVez

Amikor először voltam TERMIK Táborban, 2016-ban, már sok jót hallottam róla. De soha nem hittem volna, hogy ekkora élmény lesz. Ekkor még általános iskolába jártam a Gödöllői Waldorfba. A következő TERMIK-ben, 2020-ban, már családfő-segítőként vettem részt, ekkor már a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium tanulójaként, ahol most a tizenkettedik évfolyamba járok. A tavalyi nagy sikerű tábor miatt úgy döntöttem, hogy mindenképp szeretnék benne lenni a következő tábor szervezésében, nem csak az előkészületek alatt, hanem a táborban is. Így harmadik TERMIK Táboromban most táborvezetőként fogok részt venni. Nagyon várom már a nyarat, hogy láthassam a régi és új táborozókat. Remélem a 2021-es TERMIK szintén nagyon emlékezetes lesz!

Boros Enikő

Családfő

Sziasztok! Enikő vagyok, most fogok végezni a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumban. Háromszor vettem részt a TERMIK Táborban táborozóként, most pedig családfő leszek. Nagyon szeretek gyerekekkel együtt dolgozni, és beszélgetni a környezet változásról. Remélem, sok új emberrel ismerkedhetek meg a következő TERMIK-ben, én már nagyon várom, hogy találkozzunk :)!

Boros Kamilla

TábVez

Kamilla vagyok, 2010-ben voltam először TERMIK-táborozó, azóta pedig voltam már segítő és szervező is. Idén táborvezetőként találkozhattok velem a táborban. Most másodéves gyógytornász hallgató vagyok Pécsen, előtte Angliában éltem két évet, dolgoztam és utaztam. Azt is nagyon szerettem, de ideje volt már tanulni valamit. Jól megértetem magamat a fiatalabb korosztállyal, és a TERMIK-es család mindig jó kihívás nekem. Imádok furulyaszóra ébredni, egész nap kirándulni és elszakadni egy kicsit a közösségi médiától. Nagyon sok barátot és élményt köszönhetek a TERMIK-nek. Találkozunk nyáron :)!

Bozó-Bódi Eszter

DSK+, Segítő

Bozó-Bódi Eszter, vagyok 16 éves. A Regionális Waldorf Gimnáziumba járok, 9. osztályba. Van két bátyám és egy félöcsém. Nagyon szeretek zenélni és sportolni! 3 és fél éve fuvolázom, és régebben jártam kórusba, most meg elkezdtem magánénekelni. 3 évig művészi tornáztam kicsiként, aztán 2 évig úsztam, jártam 1-1 évet röpire és kosárlabdára, és 5 éve folyamatosan korfballozom az Óbudai Waldorf Iskolában (régi sulim). Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, sportolni, kirándulni és az állataimmal foglalkozni!

Bujtor Zsófia

Családfő

Sziasztok! Zsófi vagyok, 2001-ben születtem és idén fogok érettségizni az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban. Jövőre Írországban szeretnék egyetemre menni – ha minden jól megy, angol irodalmat fogok tanulni. Fontos számomra, hogy sok időt töltsek a természetben, talán ezért is tölt be olyan nagy szerepet a TERMIK az életemben. Ez lesz az ötödik táborom, az előzőben családfő-segítőként vettem részt, ebben az évben pedig mami leszek, amit már nagyon várok, mert tavaly is nagyon élveztem ezt a szerepkört. Minden táborom után azt éreztem eddig, hogy rengeteg mindennel lettem gazdagabb a 10 nap során, nem hiába volt ez a tábor a legfontosabb része az életemnek gyerekként. Remélem, most is hasonló érzésekkel fogok hazatérni, és hogy találkozunk a XI. TERMIK Táborban :)!

Buzás Júlia

Konyhás, Szaki, Segítő

Sziasztok! Juli vagyok. Öt éve voltam először TERMIK Táborban, de ez lesz az első alkalom, hogy nem táborozóként, hanem segítőként lehetek ott. Számomra mindig az volt az év legszebb része, mikor 10 napot a természetben töltöttünk együtt, jó hangulatban. Szóval már nagyon várom a nyarat, és remélem találkozunk a XI. TERMIK Táborban :)!

Diószegi András

Konyhás

Dobos András Regő

Családfő

2002-ben születtem Budapesten. Az általános iskolát a gödöllői waldorfban végeztem, jelenleg pedig a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium 12. évfolyamába járok. Nagyon szeretek mindenféle sportot, kirándulni is szoktam. Általános iskolás éveim alatt 5 évet zongoráztam. 2008-ban – 5 évesen – már jelen voltam az első táborban, hiszen családtagjaim jelentős szerepet vállaltak a TERMIK Tábor létrejöttében. Nagyon megtetszett a hangulat, megszerettem a közösséget és rengeteg barátot szereztem az évek során. Eddig egyszer voltam segítői szerepben, mikoris a táborvezetői csapat munkájában működtem közre. Idén úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam családfőként és alig várom már, hogy közösen részt vehessünk a 11. TERMIK Táborban :)!

Dobos Balázs

Családfő

1991-ben születtem Budapesten, de néhány évig egy Tisza-menti kis faluban laktam. A természet iránti érdeklődésem ekkor kezdett kialakulni, és ezt számos szakköri foglalkozás, kirándulás, és táborozás tovább fokozta. 13 évig jártam a Gödöllői Waldorf Iskolába, tanultam társadalomtudományokat az ELTE-n, jelenleg pedig főállásban a Greenpeace Magyarországnál dolgozom, és társadalmi munkában a tábort is szervező Magonc Alapítvány elnöke vagyok. 2007-'08-ban osztálytársaimmal, barátaimmal alapítottuk a TERMIK Tábort, azóta minden évben hol családfőként, hol szakiként, hol pedig táborvezetőként vettem részt a táborban. Nem lesz ez máshogy 2021-ben sem, amikor – végre ismét – családfő leszek.

Dobos Gergő

Konyhás

Sziasztok! A TERMIK megalakulása óta kisebb-nagyobb kihagyásokkal részt veszek a tábor körforgásában. A Gödöllői Waldorf Iskola tanulójaként ismerkedtem meg a Magonc munkásságával, az alapítvány által rendezett szakkörök nagyban meghatározták hétköznapjaimat. Jelenleg élelmiszermérnöknek tanulok, szabadidőmben szívesen focizok, kirándulok, valamint főzőcskézek. Előző táborokban családfő-segítő, illetve szakács szerepkörben voltam jelen. Természetesen a 2021-es TERMIK-et sem hagyom ki, remélem találkozunk!

Erdős Emma

Családfő, Segítő

Sziasztok, Erdős Emma vagyok, és a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumba járok. Az általános iskolát Pécelen végeztem, zenei tagozaton, azóta fuvolázok és kórusban énekelek. Már kiskorom óta lovagolok, szóval elég sok időt töltök kint a szabadban. Tavaly voltam először TERMIK Táborban még táborozóként, most pedig családfő-segítőként leszek ott.

Farkas Boglárka

Szaki

Gyerekkorom óta szívesen járok a természetbe és fontosnak tartom a szerepvállalást a jövőért, részben a munkám is ehhez kötődik. Nagyban hozzájárult az elköteleződésemhez, hogy tizenhárom évig a Gödöllői Waldorf Iskolában tanultam, ahol sok lehetőség kínálkozott hétvégi kirándulásokra, és sokat tanultunk a minket körülvevő világról is. Társadalomtudósként diplomáztam a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, az egyetem alatt pedig környezetvédelmi újságíróként dolgoztam. Jelenleg szabadúszó kommunikációs tanácsadóként kisebb-nagyobb civil szervezeteknek, illetve egy régiós innovációs és design központnak segítek elmesélni a történetét. Fontosnak tartom, hogy a nekem személyesen is sokat jelentő ügyek – legyen az a környezet védelme vagy rászoruló embereknek segítségnyújtás – láthatóságot kapjon. A munkám mellett a tábort szervező Magonc Alapítvány kuratóriumi titkáraként, illetve a TERMIK Tábor alapítójaként veszek részt az Alapítvány életében, a 2021-es TERMIK Táborban pedig a Dráma szakmai programot tartom a résztvevőknek.

Farkas Fruzsina

Szaki

Sziasztok! Farkas Fruzsi vagyok, és idén én tartom az élőhely szakmai programot, ahol a gyerekek megismerkednek majd a természeti környezetünk változatos világával. Tavaly a „cselekvő környezetvédelem” programot vittem, évek óta aktívan foglalkozok környezeti neveléssel, és a mindennapjaim szerves része a fenntartható életmód. Franciaországban és Grönlandon végeztem nemzetközi tanulmányok szakon, klíma és környezetvédelmi politikával foglalkozom. Hobbijaim közé tartozik a főzés és a sportolás, valamint a természetben eltöltött idő, kirándulás, futás. Az első táborban még gyerekként vettem részt, örömmel tölt el, hogy szervezőként is legalább annyira élvezem a TERMIK-et!

Fehér Lantos

DSK+

2001-ben születtem Debrecenben, és ugyanitt tanulok most gazdaság informatikát elsőéves hallgatóként. Életcéljaim közé tartozik végigjárni az El Camino-t, önkénteskedni Afrikában, megtanulni olaszul és még sok más izgalmas dolog. Mint sokan mások, én is táborozóként kezdtem a „termikes” pályafutásom. Ez a hatodik táborom lesz, és nagyon várom, hogy ismét kinn lehessünk a természetben, kívül a komfortzónánkból, távol a civilizált életkörülményektől. Remélem, Ti is!

Garamszegi Hanna

Szaki, Segítő

Hanna vagyok, a 2016-os TERMIK óta vagyok rendszeres résztvevője a táboroknak, eleinte táborozóként, idén (2021-ben) szaki-segítőként leszek jelen. A Gödöllői Waldorf Iskolába jártam, jelenleg a Fóti Waldorfban végzem a 9. osztályt. Szeretek a természetben lenni, túrázni, és mindig nagyon várom a TERMIK Táborokat ;)!

Habony Amaranta

Szaki, Segítő

Harmati Ábel

Szaki, Segítő

Sziasztok! Harmati Ábel vagyok, 15 éves régi táborozó, ez lesz az első táborom segítőként, az élőhely program szaki segítője leszek! Először 2016-ban voltam magoncos táborban, TERMIK-ben pedig tavaly még táborozóként vettem részt.

Havas Dorottya

Konyhás, Szaki

Sziasztok! Dorka vagyok, 24 éves, és Párizsban, Franciaországban járok egyetemre. Jelenleg az utolsó évemet végzem klinikai pszichológia szakon, később gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Régen táborozó voltam a TERMIK-ben, azóta is őrzöm az ott szerzett rendkívüli élményeket. Nagy szenvedélyem a színház, az irodalom és a filmművészet. Véleményem szerint a világ egy csodálatos hely, és rengeteg benne a felfedeznivaló, a tudatosság, a harmónia és az öröm jegyében. Nagyon várom már az idei tábort, és hogy megismerhesselek Titeket!

Kiss Gergely Tibor

TábVez, Segítő

Gergő vagyok, jelenleg 9. évfolyamra járok, sokakhoz hasonlóan a Regiben. Előtte 8 évig gödöllői waldorfos diák voltam. Régóta szeretek kirándulni, a szabadban lenni és focizni. Eddig a két TERMIK Táboromban, amikben jártam, táborozó voltam, 2021-ben viszont már táborvezető segítő leszek. Nagyon várom már a tábort!

Kiss Hanga

TábVez

Sziasztok! Hanga vagyok, szeretem a TERMIKet. Nagyon régóta részt veszek ebben az egyedülálló nyári világban. Amikor először mentem, még pöttöm pici lány voltam, vastagabb volt a térdem, mint a combom. Azóta belenőttem a tábor további szerepeibe, DSK segítőként kezdtem, majd mami lettem. Tavaly a néprajz szakiságot próbálhattam ki. A 2020-as tábor olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttem, mindenképp szeretnék még aktívabb szerepet vállalni a jövőben. Így alakult, hogy először CoreTeam tag lettem, a 2021-es táborban pedig táborvezetői minőségben leszek jelen. Egyébként ha tehetem, művészetekkel foglalkozom, főleg vizuális vonalon. Festés, rajz, textil, kerámia … 21 éves vagyok, keresgélő fázisban vagyok, ami egy nagyon izgalmas folyamat. Emellett imádok sokat utazni, túrázni, kutyázni, barátokkal lenni. Izgatottan várom a 21-es tábort, mi azon leszünk, hogy a mostani 10 erdőnap is csodálatos legyen mindenki számára! Ottali!

Kiss Lőrinc

Konyhás, Segítő

Lóci vagyok, 15 éves, és mivel ez lesz az első TERMIK Tábor, amin segítőként veszek részt, egy új helyzet előtt állok. Harmadikban mentem el az első TERMIK Táboromba, már akkor megfogott a varázsa, de valamiért csak tavaly, 2020-ban jutottam el újra. Most éppen a Regionális Waldorf Gimnáziumban vagyok elsőéves, előtte pedig a Gödöllői Waldorfban jártam ki az általánost.

Kotormán Ábel

Családfő

Szia kedves érdeklődő! Kotormán Ábel vagyok, fizikai színházi rendezőként végeztem tavaly Budapesten, 23 évesen. Jelenleg Budapesten működök szabadúszó színészként-rendezőként. Az első TERMIK óta mindegyikben részt vettem: voltam táborozó, segítő, táborvezető, dráma szaki és családfő is. Ezévben is az leszek! Szabadidőmben egy közösségi-kulturális tér projektjét koordinálom, és szeretem járni a természetet, nézni a madarakat és más állatokat is.

Kotormán Áron

Családfő

Sziasztok! Áron vagyok, 19 éves. Kiskorom óta járok TERMIK Táborba, és már többször vettem részt segítőként és szervezőként is. Tavaly drámás szaki voltam: a tábori színdarabban segítettem a gyerekeknek. Az idei táborban családfő leszek, és már nagyon várom hogy találkozzak veletek :).

Kovács Orsolya

DSK+

Orsi vagyok, 19 éves, Pestre járok a Regionális Waldorf Gimnáziumba. Nővérem a tábor egyik alapítója, így elég hamar bekerültem a TERMIK-közösségbe. Eleinte csak tébláboltam piciként, majd többször voltam táborozó, később pedig segítő is, szóval ilyen vagy olyan formában az eddigi összes táborban megfordultam már. Csodálatos élményekkel és rengeteg tapasztalattal tértem haza eddig minden egyes alkalommal, és imádom azt a családias közösséget, hangulatot, ami a nyár e 10 napján körülvesz a TERMIK univerzumban. Remélem, találkozunk a táborban, én már nagyon várom :).

Kovács Réka

Családfő

Gödöllői waldorfosként a Magonc Alapítvány és a TERMIK Tábor alapítói között voltam, a táborban eleinte délutáni játékos szakiként, később családfőként vállaltam szerepet, 2020-ban pedig ismét szaki voltam, ezúttal a konyhás csapat tagjaként. Évek óta a civil szektorban dolgozom, leginkább kommunikációval, önkéntesekkel, közösségfejlesztéssel foglalkozom különböző társadami és környezetvédelmi projektekben, emellett az ELTE Közösségi és Civil Tanulmányok mesterszakára járok. A 2021-es TERMIK-ben ismét családfő leszek, nagyon várom, hogy újra végigjárhassam az összes programot a gyerekekkel!

Kupi Zsombor

Családfő, Segítő

Kupi Zsombor vagyok, 15 éves. A Veresegyházi Katolikus Gimnáziumba járok 9. osztályos diákként. Előtte 8 évig tanultam a Gödöllői Waldorf Iskolában. Fő hobbim a sport, de szeretek fotózni, videózni is. Eddig csak táborozóként vettem részt a TERMIK Táborban, de most családfő-segítő leszek. Már nagyon várom a tábort, az előző a nyár egyik legjobb élménye volt :)!

Laurán Anna

Családfő

Anna vagyok, 20 éves és jelenleg az ELTE PPK közösségszervezés szakon folytatom tanulmányaimat. Voltam már többször táborozó, segítő és tavaly pedig már Mamiként vettem részt a táborban, amit imádtam. Idén is nagyon várom a tábort, mindig nagy felüdülés számomra a természetben tölteni az időmet. Nekem a TERMIK egy külön csoda-világot jelent, ahol sok-sok energiával töltődök fel a következő hónapokra.

Laurán Apolka

Családfő

Apolka vagyok, a 2021-es XI. TERMIK Táborban – életemben először – családfői szerepben leszek jelen. A 2008-as táborban még táborozóként vettem részt, de azóta a segítőségen keresztül a táborvezetőségig több szerepkörben is kipróbálhattam magam. Mindigis nagyon fontos szerepet játszott a Magonc Alapítvány az életemben, fiatal Gödöllői Waldorfosként a „Mayer Zsolt-féle” kéktúráktól, a falmászó- és a GreenPici szakkörön keresztül a TERMIK Táborig folyamatosan aktív tagja voltam a közösségnek. Most 26 éves vagyok, Münchenben (és az év egy jelentős részében a svájci Alpokban) élek, 2019-ig a Budapesti Corvinus Egyetemen hallgatójaként tartottak számon. Várom már a tábort, szuper lesz Veletek 10 napot eltölteni a természetben.

Laurán István

Konyhás, Segítő

Hogy ki vagyok? Annyit elárulok, hogy Pityunak ismernek a legtöbben (a többit majd személyesen a táborban elárulom).Tavaly voltam először segítő a konyhán, de részt vettem jópár táborban lelkes kis táborozóként. Idén ismét a „menzán” fogom teljesíteni a feladatokat, remek konyhás csapatunkkal. Már nagyon várom a következő tábort, és ezzel remélem nem vagyok egyedül.

Laurán Márton

DSK+, Segítő

Ráckeresztúron lakom egy kertes házban, van három testvérem. Általánosba a Csillagösvény Waldorf Iskolába jártam, most a Szabad Waldorf Gimnáziumba járok. Öt éve brácsázom, szeretek síelni, focizni, biciklizni és még sok mindent. Már nagyon várom a TERMIK Tábort :)!

Lévai Márton

Családfő

Sziasztok, Lévai Márton vagyok, volt waldorfos, jellenleg zenész tanonc. Idén zenei pedagógusként dolgozom a Regionális Waldorf Gimmnáziumban, illetve a Kőbányi Zenei Stúdió tanulója vagyok. A TERMIK Tábor kicsi koromban táborozóként lopta be magát a szívembe. Azóta is méltó helye van ott, hiszen most már szervezőként, felnőtt fejjel is ugyanolyan élmény elhagyni a valóságot két hétig. A zene mellett, a gyerekekkel töltött időt szeretem a legjobban, ezért vállaltam idén is a családfő szerepét. Mondhatni alig várom :).

Nonn Benedek

Szaki, Segítő

Sziasztok, Benedek vagyok, 16 éves és a Közgazdasági Politechnikum diákja. Ez lesz a második TERMIK Táborom (tavaly voltam először, már akkor is segítőként), ezúttal a túlélés a természetben szakmai program segítője leszek.

Orosz Dorka

DSK+

Sziasztok! Én idén érettségiztem a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumban, jelenleg Debrecenben tanulok. A 2020-as tábor volt a hetedik TERMIK-em, 2016-ban már mint családfő segítő, 2020-ban pedig mint DSK-s vettem részt. Számomra ez a nyárból kiragadott 10-15 nap nem csak egy sima tábort jelent, nagyon meghatározó élmény minden évben. így talán azt sem túlzás kijelenteni, hogy megváltoztatta az életem, mivel az ott szerzett barátaim miatt kerültem fel Pestre. A természet közelsége, a kirándulás, szabadban sátrazás mindig is közel álltak a szívemhez, amiből szerencsére van bőven a TERMIK-ben :). Biztos vagyok benne, hogy jövőre is szuper élményekben lesz része mindenkinek, aki akár egy kicsit is belekukkant a tábor életébe.

Perger Nóra

Családfő, Segítő

Sziasztok, Perger Nóri vagyok, és a budapesti Teleki Blanka Gimnáziumba járok töri tagozatra. Jelenleg olaszul és angolul tanulok, nagyon szeretem az idegen nyelveket! Szabadidőmben nagyon sok zenét hallgatok, a 60-as évek zenéi állnak hozzám a legközelebb. Eddig kétszer voltam Magoncos táborban, ebből az egyik volt TERMIK. Örülök, hogy idén már családfő-segítőként vehetek részt a táborban, már nagyon várom!

Póth Barnabás

Családfő

Barnának hívnak, először 2016-ban voltam TERMIK Táborban, akkor még csak vendégként, de azóta többször családfőként is. Kognitív tudományokat hallgatok Skóciában. Hobbijaim a szörfözés és sziklamászás, amik sokszor sodornak a természet lágy ölére. Idén családfő szerepkörben fogok tevékenykedni, a tavaly elnyert „papitó” névhez híven. A TERMIK Tábor hangulata hihetetlen jó és hihetetlen ragadós, mindig nagyon élvezem, és próbálom mindenki számára kellemes és hasznos időtöltéssé tenni.

Sudár Imola

Szaki

Az első TERMIK Táboromban kilenc éves koromban vettem részt, ami lassan már tíz éve volt. Most Regis diák vagyok, és idén úgy alakultak a dolgok, hogy ismét veletek táborozhatok, csak már segítőként. A karanténok után már nagyon várom, hogy újra átélhessem mindazt az örömöt, amit egy nomád tábor nyújthat, és persze azt is, hogy megismerhesselek titeket!

Székely Mátyás

DSK+

Székely Matyi vagyok, már a negyedik évemet töltöm Dániában, de nyárra mindig hazajövök, és ilyenkor szeretek kirándulni és más csodás dolgokat csinálni, mint például a TERMIK Táborba járni. Először 2012-ben voltam, és azóta minden évben mentem, amikor csak meg volt tartva. Idén a Core Team tagja vagyok, az évközi munkában is segítek, és a tábor alatt DSK koordinátor leszek. Már nagyon várom a tábort – mint mindig :).

Turba Tardos Mátyás

Konyhás, Segítő

15 éves vagyok (2005. március 2.-án születtem), és születésemtől fogva Ikladon laktam, de közel másfél éve elköltözünk Gödöllőre, így most is itt élek. Kedvenc hobbim a foci, a horgászat és a zenélés, de a focit abbahagytam 5 év után. Gitározok most már 7 éve. A természettel való össze ismerkedésem 5-6 éves koromban kezdődött, mivel én a nagyapámmal sokat horgásztam. Elmentünk csónakkal csomó helyre, és ott szerettem bele a természetbe. Ez lesz az első TERMIK-em segítőként, de sokszor vettem részt a táborban táborozóként.

Varga Bence

DSK+

Héhó, Bence vagyok. Nem vagyok kifejezetten ős termikes, de megjártam már egy pár magoncos tábort (2015 óta egy kivételével az összeset). TERMIK-es pályafutásom Joker segítőként kezdtem, kettő UTW Erasmus+ után. Tavaly fotókért és beszerzésért voltam felelős. Idén nem én fogom hozni az élet vizét, de a képekért még mindig nekem kell majd írogatni, merthogy a fotós szerepet egyedül fogom most betölteni. Fontos számomra a természet és a jó társaság, főleg azok után, hogy mindennapjaim épp egy angol egyetemen töltöm, általában egy kis szobácskában. Született városi betyár vagyok, de lehet, hogy ezt le fogom tagadni a táborban. Nagyon várom a TERMIK-et, gyertek, tuti lesz!

Varga Gergő

Konyhás, Segítő

Kiskorom óta érdekel a természet, ezért is keltette fel először az érdeklődésemet ez a tábor. Először 2016-ban még csak táborozóként, de most már a tavalyihoz hasonlóan konyhás szerepben vágok neki a XI. TERMIK Tábornak. Budapesten születtem, de ennek ellenére mindig is szerettem kirándulni és állatokat megfigyelni. Most a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium 11. évfolyamába járok. Nagyon szeretem a tábor hangulatát és a tábori közösséget; már nagyon várom a tábort.

Visegrádi Dénes

Szaki

22 éves vagyok, Budapesten élek, már sok éve tagja vagyok a TERMIK Tábornak. Táborozóként kezdtem, amit segítői szereppel folytattam a túlélés a természetben programon, és most szervező leszek ugyan itt.

Alapító atyák és anyák:

daportre

Diószegi András

dbportre

Dobos Balázs

fbbortre2

Farkas Boglárka

kdportre

Kis Dodó

krportre2

Kovács Réka

mmportre

Mayer Márton

Kapcsolat

Központi telefon:
+36 20 469 0512
Postacím:
1063 Budapest, Szinyei Merse u. 12. I/13.

Partnerek, támogatók